Η Εταιρεία μας, Kourites Rent a car, δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων για περισσότερα απο 30 χρόνια έχοντας μέχρι σήμερα ευχαριστημένους πελάτες που μας προτιμούν κάθε χρόνο. Κύρια φροντίδα μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες, η συνεχής υποστήριξή και οι καλύτερες τιμές για ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο ώστε να σας παρέχονται οι αναγκαίες πληρoφορίες για μια ασφαλή και ευχάριστη διαμονή.

Με γνώμονα την άριστη ικανοποιήση των πελατών μας αλλά και το συμφέρον σας, σας παραδίδουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, στο τόπο που θέλετε. Εμπιστευτείτε το γραφείο μας για την ενοικίαση αυτοκινήτου και θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι. Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ


Τάσος Ιδρυτής

Πριν από 30 χρόνια ο Τάσος άνοιξε μία από τις πρώτες επιχειρήσεις rent a car/moto στη Σταλίδα. Το γραφείο είναι η κληρονομιά του στη σύζυγό του Ρίτα.

Ρίτα Ιδιοκτήτης

Είναι η ιδιοκτήτρια του γραφείου Kourites Rent a car στη Στυλίδα. Με περισσότερα απο 25 χρόνια στο τουρισμό. Γνωρίζει Αγγλικά - Γερμανικά και λίγα Ρώσικα.

Blanca Προσωπικό

Η Blanka είναι υπάλληλος γραφείου με πολυετή εμπειρία στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.. Μιλάει πολύ καλά Πολωνικά, Αγγλικά, Ιταλια και Ρώσικα.

Liuba Προσωπικό

Η Liuba είναι υπάλληλος γραφείου με πολυετή εμπειρία στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.. Μιλάει πολύ καλά Πολωνικά, Αγγλικά, Ιταλια και Ρώσικα.

Christina Προσωπικό

Η Liuba είναι υπάλληλος γραφείου με πολυετή εμπειρία στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.. Μιλάει πολύ καλά Πολωνικά, Αγγλικά, Ιταλια και Ρώσικα.

Γιώργος Προσωπικό

Ο Γιώργος είναι υπάλληλος γραφείου. Γλώσσα: Ρώσικα

Το γραφείο μας σας προσφέρει εξαιρετικά και ασφαλή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε πολύ προσιτές και λογικές τιμές όλο τον χρόνο. Απολαύστε τις διακοπές σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας χωρίς να σκέφτεστε το κόστος!Μέσα απο την νέα μας ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε κράτηση οποιοδήποτε ενοικαζόμενου αυτοκινήτου θέλετε απο τον στόλο μας, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Ασφαλή και αξιόπιστα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούν εβδομαδιαίους ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Είτε χρειάζεστε μεταφορικό μέσον για το επαγγελματικό σας ταξίδι, είτε για τις διακοπές σας!